HomeEnglish LessonsEnglish GrammarTestsFunLinksKids' Corner

За проекта "Study English Today"Study English Today е за всички, които изучават английски език. Целта на този сайт е да бъде допълнителен източник на знания и информация за изучаващите езика на Шекспир - както за тези, които са в началото на своето обучение, така и за тези, които са на ниво напреднали.

Ключово място в сайта заема раздел "Граматика", който ще бъде допълван непрекъснато, за да се превърне в солидна база от материали свързани с английската граматика. Този раздел е ориентиран предимно към начинаещите (Beginners), но се надявам да бъде полезен и на тези, които искат да опреснят или да допълнят знанията си.

В раздел "Уроци" ще бъдат публикувани текстове на английски език на нива средно напреднали (Intermediate Level) и напреднали (Advanced Level). Към всеки урок ще върви рубриката "Често допускани грешки" и ще има речник с думи от урока.

Разделът "Забава" също заема значително място в сайта. Тук ще намерите поезия, текстове на песни, интересни четива, любопитни факти, афоризми, вицове, избрани връзки и др. Този раздел също ще бъде допълван и доразвиван непрекъснато, затова не забравяйте да го посещавате често.

В раздел "Връзки" ще намерите богата колекция от връзки към сайтове свързани с обучението по английски език, on-line тестове, интернет библиотеки, училища, колежи и университети у нас и в чужбина, специализирани речници, файлове за download и др. Ще се допълва непрекъснато.

Разделите "Тестове" и "За дацата" ще бъдат разработени на по-късен етап.

С мнения и предложения за сайта можете да пишете на e-mail mboyanova@hotmail.com.

Успех на всички!
Site Map | Advertising | Privacy Policy | About This Project
 
© Copyright 2002 - 2023. Author and design M Boyanova.